Over


Ik ben Michelle en heb Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. Hier werd ik opgeleid tot media specialist. Ik ben werkzaam als freelancer sinds 2017 en vind creatief bezig zijn het leukste wat er is!


_MG_2988


Afgelopen jaren heb ik weg kunnen dromen in de wereld van media en wat dit nou precies inhoud. Zo heb ik mij kunnen specialiseren in de Digitale Media als eerste specialisatie en de Digitale Mediastrategieën als tweede specialisatie. Mijn interesse gaat uit naar media trends en online media strategieën. Daarnaast ik heb een grote liefde voor mediastyling en -design, vormgeving en fashion styling.


Tijdens mijn studie heb ik stage mogen lopen als social mediamarketeer en vind ik het heerlijk om te bedenken wat ik ga posten, hoe dit eruit ziet, hoe vaak dit gebeurt, met welke tekst en op welke dag en natuurlijk wat het beste werkt. Zo mocht ik in 2017 werken voor HEMBLEM in Parijs, een onderneming die werkt met het inzetten van Instagram influencers in heel Europa om zo meer kennis te geven over restaurants en hotels in Parijs. Mijn tweede stage heb ik gelopen bij het transport bedrijf Red je Pakketje in Utrecht, waar ik de sociale kanalen Facebook en Instagram een boost mocht geven zodat de naamsbekendheid groter werd en er meer web shops wilde samenwerken met deze transport service. Twee verschillende branches, maar evenveel leuke vernieuwende digitale uitdagingen. Na deze ervaringen wist ik zeker dat ik meer wilde weten over de social media. Vanaf Februari 2018 ben ik mij verder gaan verdiepen in de Minor Global Trendwatching. Tijdens deze minor besloot ik dat ik ook iets met mijn liefde voor fashion wilde doen. Ik ging daardoor stage lopen bij de Style School by Danie voor vormgeving, fotografie en online media marketing. Ik kreeg tijdens deze stage de kans om een cursus fashion styling te volgen en dit heb ik dan ook met succes afgerond. Door deze extra stage en de cursus die ik heb gevolgd kon ik als moderedactie stagiaire aan de slag bij Jan Magazine, een Nederlands modetijdschrift. Hier heb ik mijzelf ontwikkeld als moderedacteur en visual designer. Vervolgens ben ik afgestudeerd in 2019 en ben ik verdergegaan als freelance vormgever en social mediamanager. Ik mocht o.a. werken voor reclamebureau Studio van Loon.


%d bloggers liken dit: